O proizvodima

Kako biramo najbolju fragansu parfema?

Fragransa je mirisni koncentrat i predstavlja mirisnu kompoziciju koja ulazi u sastav parfema. Sastojak je svih gotovih proizvoda kozmetike i sredstava za higijenu: parfema, krema, gelova za tuširanje, luksuznih sapuna, šampona, dezodoranasa… Fragransa koju mi upotrebljavamo dolazi iz Grasa i proizvod je vrhunskih francuskih stručnjaka. Trudimo se da pažljivo slušamo sve učesnike u procesu stvaranja parfema, od samog početka ovog kreativnog procesa pa sve do krajnjeg korisnika. Osmeh na licu i zadovoljstvo koje naši korisnici pokazuju čine nas srećnim i zadovoljnim i daju nam motivaciju da idemo dalje.

Amazon Cosmetics fragranse

Trudimo se da živimo sa motom „Prirodno je uvek prirodno“. Amazon voli prirodno – Amazon je priroda: čisto, plavo, duboko, jako i trudimo se da živimo sa tim. Iznad svega, u našim formulacijama prirodna eterična ulja, cveće, voće, plemenite smole i ostala blaga napravljena i proizvedena na naš način imaju za cilj da san pretvori u javu.

Kreiranje mirisne atmosfere je sinonim za dodir prirode, otvara vrata čistoti, dočarava dimenziju prefinjenog…

Imajući ovo u vidu, Amazon usmerava svoje iskustvo, znanje i tehničke veštine u službu svojih klijenata koji treba da budu u jedinstvenoj i harmoničnoj, čarobnoj atmosferi kada miris puste na slobodu.

Ostavite komentar